Rouwverwerking

2 Jaar na het overlijden van haar moeder kon ze haar nog steeds niet laten gaan.
Tranen, tranen en veel verdriet. Zij was 60 jaar, haar moeder was 87 toen ze rustig was ingeslapen. Een prachtige leeftijd daar waren we het over eens. Maar dat was het probleem niet zei ze.

Rouw

Bij alles wat ze deed, waar ze ook was ze miste haar moeder zo erg. Allerlei leuke dingen deden ze vroeger samen, vakanties, terrasjes, winkelen, kerst, oud en nieuw. Haar moeder was ook haar vriendin.

rouwverwerking

Hypnose

Ik vroeg haar wat ze graag zou willen. Ze vertelde dat ze met liefde en blijdschap aan haar moeder wilde denken en niet met verdriet. Samen bespraken we gebeurtenissen en situaties die ook nu nog zoveel verdriet gaven. Als voorbeeld vertelde ze huilend over de HEMA daar gingen ze iedere week koffie drinken met wat lekkers. Ook het kerkhof was een dingetje. Ze reed daar bijna dagelijks langs maar dat ging niet zonder tranen.

Tijdens de sessie liet ik de tranen plaats maken voor een goed , blij gevoel. Leuke herinneringen. Ik vroeg haar na afloop om langs de begraafplaats te rijden en maakte een belafspraak voor over 2 weken. Na 2 weken sprak ik haar, ze reed dagelijks langs de begraafplaats en zwaaide naar moeder. Als ze aan de Hema dacht kwam er een brede lach op haar gezicht. Wat hadden ze het leuk gehad!