Over mij

Mijn naam is Winny Priester, en ik ben hypnotherapeut (ook wel hypnosetherapeut) bij Hypnose Specialist in Rockanje. Ik sta geregistreerd als Internationaal Register Hypnotherapeut en ben aangesloten bij BATC, CAT, IHR en de Hypnose Vereniging Nederland (HVNL). Daarnaast ben ik hbo-verpleegkundige en BIG-geregistreerd.

winny priester

Mijn kennismaking met hypnose

Ik ben al meer dan 30 jaar werkzaam in de medische sector als hbo-verpleegkundige. Daarnaast heb ik sinds 15 jaar een praktijk in de complementaire zorg. Ik kreeg daar steeds vaker mensen in mijn praktijk die te maken hadden met gewoontes waar zij graag vanaf wilden, maar waarbij dit niet lukte. Bijvoorbeeld mensen met overgewicht of mensen die veel rookten.

Meestal kwam dit door onbewuste handelingen. Je weet dan niet eens dat je het doet – denk bijvoorbeeld aan nagelbijten, of duimen. Maar als je niet weet dát je het doet, hoe kun je het dan veranderen? Standaardbehandelingen bleken bij deze mensen dan ook nauwelijks te werken. Voor ze bij mij kwamen, hadden ze echt al van alles geprobeerd.

Na eigen gedegen onderzoek kwam ik bij hypnose terecht. Hypnotherapie bleek juist voor gewoontes waarbij mensen vaak in herhaling vallen een heel goede therapie te zijn. Ik heb toen de opleiding voor Internationaal Register Hypnotherapeut gevolgd en ben mijn praktijk gestart: de Hypnose Specialist.

Krijg grip op je leven

Hypnose is een hele prettige therapie, ongevaarlijk en voor iedereen geschikt. Ik merk alleen toch dat mensen soms nog verkeerde opvattingen hebben over hypnose. Wanneer ik in mijn directe omgeving noem dat ik hypnotherapeut ben, hebben de meeste mensen als reactie dat ze het eng vinden, of dat het niets voor hen is omdat ze graag de controle over zichzelf willen behouden.

Beide antwoorden zijn alleen niet waar! De behandeling wordt vaak juist als prettig en rustgevend ervaren en je behoudt hierbij volledig de controle over je eigen gedachtes en handelen. Hypnose kan juist heel erg helpen meer controle te krijgen over je eigen leven. Ik leg hier uit wat hypnose precies is.

Ik zeg vaak: je zit zelf achter het stuur, en ik ben je navigatiesysteem. Je hoeft alleen maar in mij te vertrouwen, goed te luisteren naar wat ik zeg en dit vervolgens opvolgen. Op deze manier kunnen we prachtige resultaten behalen. Ik behandel mijn klanten dan ook met veel plezier en succes in de praktijk en geniet steeds van de veranderingen die we zo, door samen aan het resultaat te werken, kunnen bereiken. In de meeste gevallen zijn een paar sessies voldoende!

Hypnosetherapie is onder andere geschikt bij:

Ervaar het zelf

Is hypnose iets voor jou? Je kunt contact met mij opnemen om een afspraak te maken of vrijblijvend te informeren naar de behandeling. Ik zie je graag binnenkort in mijn praktijk in Rockanje!