Virtuele maagband

De virtuele maagband sessies zijn ontworpen om je onderbewustzijn te overtuigen dat je fysiek een maagbandoperatie hebt ondergaan. Het onderbewustzijn zal denken dat je maag kleiner is geworden en geloven dat jij jezelf veel sneller vol voelt. Dit komt doordat het onderbewustzijn geen verschil kent tussen fantasie of werkelijkheid. Natuurlijk zal je bewust niet daadwerkelijk weten dat je de operatie hebt ondergaan, maar dat is prima.

afvallen

95 Procent van onze gewoontes gebeuren onbewust. Denk maar eens aan lopen, praten, eten en drinken. Als baby zorgt het zuigreflex ervoor dat je bijna direct na je geboorte kunt drinken, het gebeurt onbewust. In de loop der jaren komen daar razendsnel allerlei gewoontes bij. Je leert lopen, maar dat ging niet vanzelf. Hoeveel keer zal je gevallen zijn en weer zijn opgestaan? Tot het een gewoonte is geworden en je loopt onbewust.

Met eten is dat niet anders. Eetgewoontes zijn aangeleerd en geprogrammeerd door jezelf en/of door anderen. Dit betekent dat je het programma zult moeten veranderen als je bijvoorbeeld wil afvallen. Met behulp van hypnose gaat dit een stuk sneller dan alleen op wilskracht. Jouw onderbewustzijn wil immers maar 1 ding! Gelukkig en gezond samen ouder worden.

Mijn programma van de virtuele maagband kan jou helpen om weer controle te krijgen en te veranderen.
Dat poppetje wat op je schouder zit en zegt; 'neem nog maar een koekje of een chocolaatje of een dropje je hebt er nu toch al 1 op, het maakt niet meer uit, je hebt het verdiend' enzovoort. Stel je nu eens voor dat dat poppetje niets meer zegt of juist iets zegt waar jij zekerder van wordt, dat zou toch fantastisch zijn?

Controle krijgen

De maagband gaat je helpen om weer controle te krijgen over de hoeveelheid eten. Je stopt gewoon met eten als je genoeg hebt gegeten. Dat klinkt goed.

Tijdens het programma kijken we ook of je last hebt van bepaalde ballast of overtuigingen. Hier ga je dan aan werken. Je hebt niets aan afval. Thuis gooi je het weg in de vuilnisbak. Je hebt er niets meer aan. Dus waarom zou je iets blijven doen waar je niets aan hebt, wat je alleen maar iets oplevert waar je niet blij van wordt. Je automatische gewoonten (zoals eten) worden gecontroleerd door je onderbewustzijn, dus zal het doen alsof de procedure echt heeft plaats gevonden en je een kleinere maag hebt.

Verslaving

Suikers zijn verslavend, de wetenschap voert hier grote onderzoeken naar uit. Toch kun je het eigenlijk geen verslaving noemen. Je kunt ermee stoppen zonder ziek te worden en het doet ook geen pijn. Zoals het stoppen met cocaïne, alcohol etc. wel doet. Het is wel een gewoonte. Een hele hardnekkige gewoonte! De suikertax is 1 van de maatregelen die de overheid wil gaan uitvoeren om obesitas en overgewicht proberen te verminderen. Suiker werkt in op onze hersenen en geeft een kortstondig goed gevoel vlak daarna krijg je een dip, je moet geeuwen en wat doe je dan? Precies je grijpt weer naar suiker. Met hypnose kun je deze cirkel doorbreken.

Meer dan de helft van de volwassenen heeft overgewicht. We lijken een vetrol langzamerhand normaal te gaan vinden. Vet is helaas erg gevaarlijk, het veroorzaakt reacties in ons lichaam en allerlei andere ziektes. Overgewicht kan onder andere zorgen voor hart en vaatziektes en Diabetes type 2.

Tijdens het programma van de virtuele maagband programma krijg je 6 maanden persoonlijke begeleiding, 6 sessies, voedingsadviezen en een voedingsanalyse. Het is geen dieet maar het veranderen van gewoontes. Zekerder worden van jezelf, blij worden wanneer je in de spiegel kijkt. Dat is het doel waar we aanwerken.

Ervaar het zelf!

Wil je graag meer weten over de virtuele maagband? Neem dan vrijblijvend contact met mij op middels onderstaande gegevens!

Gerelateerd