Virtuele maagband

Deze sessies zijn ontworpen om je onderbewust- zijn te overtuigen dat je fysiek een maagband- operatie hebt ondergaan. Het onderbewustzijn zal denken dat je maag kleiner is geworden en geloven dat jij jezelf veel sneller vol voelt. Natuurlijk, bewust zul je weten dat je niet daadwerkelijk de operatie hebt ondergaan, maar dat is prima. Je automatische gewoonten (zoals eten) worden gecontroleerd door je onderbewustzijn, dus het zal doen alsof de procedure echt heeft plaats gevonden en je een kleinere maag hebt.

afvallen

Overtuigingen

We hebben veel bewuste en onbewuste gedachten en die houden heel verschillende overtuigingen vast. Fobieën zijn er altijd een goed voorbeeld van. Je kunt heel goed weten dat spinnen, vogels, clowns, of wat je fobie/angst ook is, niet gevaarlijk zijn. Je kunt dit logisch weten met je bewuste geest. Maar je onderbewustzijn kan geloven dat ze levensbedreigend zijn, hetgeen kan leiden tot automatische angstreacties, ongeacht je bewuste overtuigingen: je wordt dan meteen angstig – zelfs als je weet dat je dat niet zou moeten zijn. Dit kan ook gebeuren met een verslaving.

Verslaving

Mensen kunnen weten dat ze zelf met schaden van de verslaving moeten leven. Ze kunnen niet eens bijzonder genieten, maar het onderbewustzijn, dat die controle aanstuurt, heeft andere ideeën. Het kan bijvoorbeeld geloven dat het nog steeds cool is om te roken of dat je hierdoor meer volwassen lijkt! Zo blijf je onbewust gedreven om te roken, totdat iets (vaak hypnose) het onderbewustzijn laat weten dat dingen zijn veranderd.

Dus het idee van deze sessies is dat, hoewel je bewust weet dat je hypnose hebt ondergaan, je onderbewuste gelooft dat je eigenlijk een operatie hebt ondergaan om je maag te laten krimpen. Je onderbewuste wil (of het gebrek daaraan) zal dan volgen, waardoor het veel makkelijker voor je zal zijn om minder te eten en dus gewicht te verliezen.

Ervaar het zelf!

Wil je graag meer weten over de virtuele maagband? Neem dan vrijblijvend contact met mij op middels onderstaande gegevens!

Gerelateerd