Afvallen en voeding

Hypnose kan je helpen om eindelijk blijvend gewichtsverlies te krijgen. Lukt het maar niet om op je streefgewicht te komen? Je hebt misschien al allerlei verschillende diëten geprobeerd, zonder succes. Zelfs al lukt het om een paar kilo kwijt te raken, een paar weken later ben je weer terug bij af.

afvallen

Ik kan je helpen met afvallen door hypnotherapie. Afvallen met hypnose is een snel en effectief middel om eindelijk een einde te maken aan je eeuwige strijd tegen de kilo’s. Door hypnose verdwijnt de drang naar ongezond eten en kun je jouw voedingsgewoontes verbeteren, zodat het afvallen je een stuk gemakkelijk af zal gaan!

Blijvend gewichtsverlies, diëten en het jojo-effect

Blijvend gewichtsverlies en een stabiel gewicht is belangrijk voor je gezondheid. Afvallen is alleen niet gemakkelijk. Het vraagt iedere dag inzet en aandacht. Snel afvallen is bovendien niet mogelijk, je verloren kilo’s zijn dan namelijk niet blijvend. Je valt na het ‘crash-dieet’ een paar kilo af, dat wel, maar zodra je jouw oude eetpatroon weer oppakt, komen de verloren kilo’s snel weer terug. Dit is het jojo-effect: je valt af, maar komt na iedere dieetpoging weer aan. Soms zelfs meer dan wat je kwijt was geraakt!

Afvallen met hypnose

Door af te vallen met behulp van hypnose, kun je afrekenen met je oude gewoontes. Dit is zowel nuttig wanneer je veel lichaamsgewicht kwijt zou willen raken als wanneer je slechts een paar kilo zou willen verliezen. Directe hypnose zorgt ervoor dat je onderbewustzijn veranderingen accepteert. Je gaat namelijk je oude eetpatroon veranderen en omzetten in nieuwe, gezondere gewoontes.

Hoe werkt het?

Tijdens de hypnotherapie zal ik je in hypnose brengen en suggesties en ideeën geven voor een gezondere levensstijl. In hypnose zal je onderbewustzijn deze suggesties accepteren aangezien hij niets anders wil dan samen met jou gezond en gelukkig ouder worden. Als jouw onderbewustzijn en je bewustzijn ( je wil) samen het besluit nemen om te veranderen dan heb je de sleutel gekregen die jou op het pad zet om gewichtsverlies te bereiken. Voor nu en voor altijd. Voor nu en in de toekomst! Dit is immers wat je altijd al hebt gewild.

Met behulp van directe en indirecte hypnose bereik je in 1 tot 6 sessies de gewoonteveranderingen die je nodig hebt voor een goed resultaat. Hoe fijn zou het zijn om niet steeds op je eten en gewicht te hoeven letten, omdat je van nature al een gezond eetpatroon hanteert?

Ervaar het zelf!

Wil je graag meer weten over afvallen door hypnose of over hypnotherapie in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op middels onderstaande gegevens!

Eet je teveel en is dat de oorzaak van je overgewicht? Dan adviseer ik om een virtuele maagband te laten plaatsen. In deze hypnotherapie sessies laat ik je onderbewustzijn denken dat je maag kleiner is geworden. Hierdoor zul je jezelf sneller vol voelen. Je kunt hier meer lezen over deze succesvolle afslankmethode zonder operatie.

Gerelateerd