Stoppen met roken

Wilt je graag stoppen met roken? Misschien heb je al meerdere pogingen ondernomen, maar lukt het toch iedere keer niet om het vol te houden. Stoppen met roken met hypnose kan voor jou dan een uitkomst bieden. Vaak is één hypnotherapiesessie al voldoende om de drang naar een sigaret te verminderen!

stoppen met roken

Versla de drang naar een sigaret

Roken is een hardnekkige verslaving. De meeste rokers weten dat het nadelig is voor de eigen gezondheid. Je conditie vermindert, je huid wordt grauwer en je hebt meer risico op hart- en vaatziektes en longproblemen. Toch is stoppen veel makkelijker gezegd dan gedaan. Na een paar dagen wordt de drang naar een sigaret toch weer groot, en mislukt opnieuw een van je stoppogingen. Nicotinepleisters, e-sigaretten of medicatie kunnen helpen bij het stoppen, maar toch blijf je strijden tegen de wil om nog toch een sigaret op te steken.

Hoe werkt stoppen met roken met hypnose?

Veel mensen die roken doen dit uit gewoonte. Roken zit ingebakken in de dagelijkse activiteiten en je lichaam vertelt je precies wanneer het weer tijd is voor een sigaret. Met hypnose gaan we aan de slag om dit patroon te doorbreken. Via directe hypnose creëer ik een veranderde staat van bewustzijn. Je bent geheel ontspannen en verkeert in een trance. Hierdoor sta je open voor veranderingen, terwijl je nog steeds de regie in handen hebt. Ik geef suggesties en ideeën die door uw onderbewustzijn worden geaccepteerd. Dit werkt alleen als je het zelf echt wilt. Op deze manier kunnen we gewoontes en patronen zowel doorbreken als veranderen. Je merkt na één behandeling vaak al resultaat.

Meer informatie?

Wil je blijvend stoppen met roken? Of wil je graag meer weten over stoppen met roken door hypnose of over hypnotherapie in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Gerelateerd