Automatische cappuccino

Leuke, vrolijke dame stapte mijn praktijk binnen en nam plaats in stoel van de verandering. De verandering die ze wilde was een ander figuur en de kleren willen passen waarmee haar kast vol hing.

Rolmops

Mijn vraag was natuurlijk wat er mis was aan haar figuur. Nou zei ze, als je goed kijkt dan zie je dat ik op een rolmops lijk. Een rolmops zat dus tegenover me. Zo’n opgerolde haring met een augurk erin. Maar deze rolmops keek niet zuur gelukkig, wel ongemakkelijk.

Gezond

Hoe is dat zo gekomen was mijn vraag. Het antwoord was kort en duidelijk. Geen idee! Ze was gezond, mankeerde niets, geen gewrichtsproblemen, helemaal niets. Nou ja ze was dus wel te dik en dat was niet gezond dat wist ze wel. Maar daarvoor kwam ze niet.

Welke kledingmaat?

Die kleding he? dat was het! Welke maat kleding hangt er in uw kast? Lachend zei ze; welke niet? Ze had nu maat 52 maar maat 44 zou al wel fijn zijn. Daar had ze nog heel veel van en dat was toch wel zonde.

gezond-zijn

Een krachtig hulpmiddel

We spraken over haar levensstijl. Hoe zag haar dag en avond er uit? Wat deed mevrouw in haar vrije tijd? Ze vond het maar vreemde vragen. Hypnose kon dit toch oplossen? Daarvoor kwam ze, zei ze resoluut. Tijdens het consult legde ik hypnose uit. Het is geen toverij, wel een krachtig hulpmiddel. En liet haar kennis maken met hypnose.

Voedingsdagboekje

Als huiswerk kreeg ze mee om drie dagen alles op te schrijven wat, waar en wanneer ze at en dronk. Daarbij wilde ik weten hoe ze zich voelde als ze at. Na 14 dagen zag ik haar weer. Ze overhandigde me haar drie dagen voedingsdagboekje. In die 3 dagen had ze meer dan 30 koppen cappuccino opgedronken. Ze at meer dan 20 keer per dag. Maar dat ging automatisch zei mevrouw , ze had er totaal geen erg in gehad.

15 kilo minder

Met behulp van hypnose kwam de nieuwe levensstijl naar voren, werd ze slanker en gelukkiger. Na 6 maanden woog ze 15 kilo minder en paste ze weer heel veel kleding die in haar kast hing.